Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Assemblea Nord. La ciutat que volem.

<![CDATA[

La realitat ens demana que continuem construint iniciativa política alternativa al seguit de despropòsits despòtics del govern del PP de Palma, d’Illes Balears i de l’Estat. Davant això és molt important la resistència, però també són imprescindible les propostes per crear, entre totes i tots, un sistema polític, econòmic, social, ecològic,… més just, més sostenible, més cooperatiu,… millor.

Fa mesos decidirem construir una coalició amb partits afins per tenir més força a les institucions, i treballar en xarxa amb altres organitzacions polítiques i socials per impulsar els canvis necessaris. Així neix MÉS. Però per a que vertaderament siguem MÉS hem d’estar al carrer, al costat de la gent, als barris, als llocs de treball,… per treballar colze colze amb qui també vol canviar l’estat de coses actual.

Per ser MÉS, vos convidam a la propera assemblea de MÉS per Palma on parlarem de les problemàtiques i propostes pels vostres barris, de la Ciutat, del món; i perfilarem les idees i estratègies principals de la coalició MÉS per enderrocar els governs que ara ens volen robar al dignitat.

HOTEL ENTITATS

DILLUNS, 7 OCTUBRE, 20H

Si viviu o treballau en els barris entre Avingudes, Aragó i General Riera (orientatiu), veniu a dir la vostra i construirem MÉS!
Convida a tothom que vulguis, és una assemblea oberta a tothom!


]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email