Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Els barris del Centre de Ciutat volen una ciutat més democràtica

<![CDATA[

El 30 de setembre varem realitzar una assemblea amb veïnats/des dels barris del Centre de Palma per a conèixer de primera mà les necessitats i iniciatives que teníen per millorar el barri, la ciutat, el país.

Les persones participants manifestaren la seva preocupació pel model autoritari i poc-gens democràtic del govern actual del PP. En aquest sentit demanaren a MÉS que treballàssin de forma intensa i clara per una democràcia radical, on la ciutadania no es limiti a votar cada 4 anys.

En aquest sentit, es varen aportar un seguit de propostes per incrementar la transparència de la propia coalició i de les institucions púlbiques. En aquest sentit e sposaria de manifest que no tots els polítics som iguals, que hi ha diferents maneres de fer. MÉS aposta d’una manera clara i decidida per empoderar a la ciutadania i al teixit social, superar la partitocràcia i practicar sobirania i radicalitat popular, dins i fora d eles institucions, dins i fora dels llocs de treball, dins i fora les escoles,… arreu.

El municipalisme, la defensa i la lluita per una política de proximitat ha de ser un dels pilars fonamentals de MÉS , per tal de contribuir a la ruptura amb el sistema polític hereu de la transició. MÉS democràcia i MÉS autogovern. Per incrementar la democràcia necessitam acostar els espais de poder de decisió al municipi, al barri, a les persones.

Com a problemàtiques concretes del Centre s’ha manifestat la preocupació per la realitat social i econòmica de molts veïnats i veïnades, on la precarització i l’exclusió social es viu al carrer i a les cases. S’han de revertir les prioritats i s’ha de fer política per a la dignitat i el benestar de les perones. Aquesta és una prioritat de MÉS: justícia social.

Igualment s’ha denunciat la manca de neteja als carrers de Palma. Una zona turística com el centre, que suporta una alta densitat de persones diàriament, ha de tenir un servei de neteja i recollida de residus amb condicions.

]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email