Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Acte MÉS per Palma: II Premis Sinofós i Sopar

<![CDATA[Ja tenim una nova data per a convocar-vos a l’acte d’entrega de la Segona Edició dels Premis Sinofós 2013.
MÉS per Palma té el plaer de convidar-vos a l’acte i posterior degustació al Teatre Mar i Terra el proper dia 19 d’octubre a partir de les 19:30 hores.
Es tracta d’un acte important per al projecte de MÉS per tal de seguir treballant per sumar forces i seguir lluitant i construint alternatives per un model social i econòmic MÉS just, solidari, inclusiu, sostenible, democràtic…Per això et necessitem a tu! i volem que vinguis a participar-hi!
Els partits polítics no podem quedar al marge de la situació d’emergència que vivim. Tot el contrari: hem d’estar actius i treballar conjuntament amb els moviments socials i la societat en general. Per això construïm MÉS!
En el fantàstic espai del teatre Mar i Terra durem a terme l’entrega dels II Premis Sinofós i una entrevista divertida i dinàmica a uns convidats “sorpresa” per tal de conèixer els detalls del projecte de MÉS.
A continuació us oferirem una degustació de menjar i beure, un moment per trobar-nos i compartir temps junts.
 
No t’ho perdis i vine a passar una vetllada diferent!
Perquè amb tu som MÉS!!
Ah, i hi haurà un pot per la caixa de resistència dels docents!

Envia’ns les teves preguntes a: mes@palma.cat o a través de Facebook i els convidats les respondran en directe! Però tranquil·la, ens els hi ho direm!
Preguntes obertes, directes, concretes i constructives!
Perquè amb tu #somMÉS!

]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email