Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Assemblea barri PONENT: La Ciutat que volem

<![CDATA[
 
Vos convidam a participar a la quarta Assemblea de Barri que MÉS per Palma organitza per tal de conèixer de primera mà les propostes del ciutadans, les vostres propostes, les vostres preocupacions o idees per construir entre tots una ciutat millor.
També són reunions en les quals els representants de la coalició de Palma s’ofereixen per a resoldre dubtes o qüestions en relació a l’actualitat política municipal o el procés obert d’enfortiment de la coalició, així com per recollir totes les propostes ciutadans per traslladar-les a les institucions corresponents.
En aquesta ocasió volem que tots aquells qui viviu a la zona de PONENT de Palma vingueu a dir-hi la vostra. Veniu a participar i a construir MÉS!
Força i solidaritat amb la vaga de docents!
Convida a tothom que vulguis, és una assemblea oberta a tothom!]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email