Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS presenta al plenari del 31 d'octubre les següents iniciatives…

<![CDATA[
Vos feim arribar les propostes que presentarem al proper plenari de l’Ajuntament de Palma,  del proper dijous 31 d’octubre a partir de les 10 hores a Cort.
Per consultar el contingut de la proposició clicau sobre el títol.
Si teniu interès en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, tan sols heu d’entregar una sol·licitud al Registre municipal. Si teniu dubtes,posau-vos en contacte amb noltros i vos informarem (mes@palma.cat).
Regularitzar la situació laboral dels Policies Turístics. Proposam que Cort reconegui la necessitat d’aquesta figura de suport policial sobretot en aquelles zones on és més necessària com la Platja de Palma.
“Pla Local d’Ocupació: Palma pel treball decent”. Apostam per un canvi de model econòmic que deixi enrere l’especulació, l’explotació i la precarietat laboral i proposam un pla d’ocupació especial dirigit a les persones aturades de llarga durada i a través d’un espai d’intel·ligència col·lectiva per a la creativitat econòmica.
Volem les bicis als barris de Palma. Defensam les reivindicacions de BiciCiutat i demanam que hi hagi participació en la redacció del PMUS i s’estengui la xarxa de carrils bici als barris de Son Gotleu, Rafal Vell, Rafal Nou, El Vivero, Son Gibert, Son Fuster i Ses Paleres.
Obrir les instal·lacions esportives de la Torre d’en Pau. Instem a Cort a fer gestions amb el Ministeri de Defensa perquè, en comptes de vendre aquestes instal·lacions, cedeixi l’espai per a gestió de l’Ajuntament per a l’ús dels veïnats del Coll d’en Rebassa i de tots els ciutadans i ciutadanes de Palma. És d’interès general.
Condemna a la dictadura franquista i visita al Mur de la Memòria. Volem que l’Ajuntament defensi els valors democràtics, i inclogui la visita al Mur de la Memòria dins el recorregut institucional de Tots Sants i que l’Ajuntament reafirmi el rebuig total a la dictadura franquista.
Els bancs són morosos amb les comunitats de veïns. I això s’ha d’acabar. Els bancs, després de desnonar a les persones, es desentenen dels deutes que aquests pisos generen amb les comunitats de veïns. Volem que Cort intercedeixi per evitar més perjudicis a la ciutadania.
Reconeixement del dret a una maternitat lliurement decidida. Demanam al PP que retiri la proposició de llei per la qual es promou una xarxa d’entitats privades antiabortistes. Aquesta proposta no contempla el respecte perquè les donis decideixin sobre el seu embaràs, i això és inacceptable.
Convocar urgentment les beques de menjador escolar. El Govern ha de convocar en dos mesos les beques per a aquest curs i consensuar les bases amb les associacions de mares i pares. La situació es dramàtica perquè no s’han pagat encara les beques del curs passat. Això ha significat que molts de nins de Palma no hagin pogut anar al menjador aquest inici de curs.
Recolzament a la mobilització ciutadana a favor de l’educació pública. Instam al ple a reconèixer que la manifestació del 29 de setembre va ser una expressió democràtica massiva. Volem que es constati el malestar generat per mor de la imposició del TIL i demanar la seva revisió en l’aplicació per a aquest curs escolar.
Els PGE són un insult i una humiliació per als ciutadans de les Illes Balears. Això és el que volem que el ple de Palma constati. Les inversions estatals són vergonyoses, mentre cada any sofrim un espoli fiscal del 13% del PIB.
 ]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email