Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Com quedaren les propostes de MÉS al plenari d'octubre?

<![CDATA[ Aquí teniu els resultats de les votacions de les propostes de MÉS a  Cort pel plenari d’octubre del 2013.
Gràcies a totes aquelles entitats i persones que vos implicau en allò públic i comunitari!
Si voleu més informació ens trobareu a mes@palma.cat o al 971225912.
 
Regularitzar la situació laboral dels Policies Turístics.  S’APROVAper unanimitat incrementar els recursos policials a la Platja de Palma, però es REBUTJA regularitzar la situació dels policies turístics o de reforç amb els vots en contra del PP.
“Pla Local d’Ocupació: Palma pel treball decent”. Apostam per un canvi de model econòmic que deixi enrere l’especulació, l’explotació i la precarietat laboral i proposam un pla d’ocupació especial dirigit a les persones aturades de llarga durada i a través d’un espai d’intel·ligència col·lectiva per a la creativitat econòmica, però el PP ho REBUTJA. No li interessa que la ciutadania pugui tenir llocs de feina ben remunerats i de qualitat i no fa res per a millorar-ho.
Volem les bicis als barris de Palma. Defensam les reivindicacions de BiciCiutat i demanam que hi hagi participació en la redacció del PMUS i s’estengui la xarxa de carrils bici als barris de Son Gotleu, Rafal Vell, Rafal Nou, El Vivero, Son Gibert, Son Fuster i Ses Paleres. El PP ho REBUTJA i aprova la seva pròpia proposta, supeditada a disponibilitat presupostaria.
Obrir les instal·lacions esportives de la Torre d’en Pau. Instem a Cort a fer gestions amb el Ministeri de Defensa perquè, en comptes de vendre aquestes instal·lacions, cedeixi l’espai per a gestió de l’Ajuntament per a l’ús dels veïnats del Coll d’en Rebassa i de tots els ciutadans i ciutadanes de Palma. És d’interès general. S’APROVA la següent transaccional sobre la Torre d’en Pau

Condemna a la dictadura franquista i visita al Mur de la Memòria. Volem que l’Ajuntament defensi els valors democràtics, i inclogui la visita al Mur de la Memòria dins el recorregut institucional de Tots Sants i que l’Ajuntament reafirmi el rebuig total a la dictadura franquista. Es REBUTJA que la comitiva institucional del dia de Tots Sants commemori a totes les persones que moriren assassinades per defensar els valors de la llibertat i la democràcia. S’APROVA que l’Ajuntament de  Palma reafirmi la seva condemna i el seu total rebuig a la dictadura franquista
Els bancs són morosos amb les comunitats de veïns. I això s’ha d’acabar. Els bancs, després de desnonar a les persones, es desentenen dels deutes que aquests pisos generen amb les comunitats de veïns. Volem que Cort intercedeixi per evitar més perjudicis a la ciutadania. S’APROVAper unanimitat  amb la següent Transaccional
Reconeixement del dret a una maternitat lliurement decidida. Demanam al PP que retiri la proposició de llei per la qual es promou una xarxa d’entitats privades antiabortistes. Aquesta proposta no contempla el respecte perquè les donis decideixin sobre el seu embaràs, i això és inacceptable. Es REBUTJA amb els vots en contra del PP
Convocar urgentment les beques de menjador escolar. El Govern ha de convocar en dos mesos les beques per a aquest curs i consensuar les bases amb les associacions de mares i pares. La situació es dramàtica perquè no s’han pagat encara les beques del curs passat. Això ha significat que molts de nins de Palma no hagin pogut anar al menjador aquest inici de curs. Al Ple, el PP es desentén dels infants amb més necessitats i proposa que els diners que s’han pogut estalviar gracies a la vaga de docents, no es destinin a aquestes beques i a millorar infraestructures dels centres educatius, sino que passa la pilota a la Conselleria d’Educació i APROVA la següent Proposta de menjadors escolars
Recolzament a la mobilització ciutadana a favor de l’educació pública. Instavem al ple a reconèixer que la manifestació del 29 de setembre va ser una expressió democràtica massiva. Voliem que es constatés el malestar generat per mor de la imposició del TIL i demanar la seva revisió en l’aplicació per a aquest curs escolar. El PP APROVA proposta alternativa en relació a les mobilitzacions a l’educació amb els vots en contra de MÉS i PSOE.
Els PGE són un insult i una humiliació per als ciutadans de les Illes Balears. Això és el que volem que el ple de Palma constati. Les inversions estatals són vergonyoses, mentre cada any sofrim un espoli fiscal del 13% del PIB. Es REBUTJA amb els vots en contra del PP.
 ]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email