Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

OD Ple Extraordinari Pressuposts 2014

<![CDATA[

Aquest dijous dia 14 a les 9:30 hores (i no les 10:00, tal i com indica la convocatòria adjunta) està previst que l’Ajuntament de Palma celebri el Plenari Extraordinari en el qual s’aprovarà  inicialment el projecte de Pressuposts per al 2014.
Recordeu que si estau interessats en assistir-hi tan sols heu de venir a l’hora indicada. I si a més, hi voleu dir la vostra heu de fer una sol·licitud d’intervenció a través de les oficines de Registre municipal abans de dijous, i en nom d’una entitat que estigui inscrita en el RMEC (Registre Municipal d’Entitats Ciutadanes). Però si no podeu fer la sol·licitud fins el mateix dijous, sempre teniu temps d’entregar-la a la Secretaria  del Ple abans de les 9:00 hores.
Us animam a comprovar els detalls dels comptes municipals que ha presentat l’equip de govern de Cort per a l’any vinent, així com les esmenes presentades pel grup municipal MÉS, a través d’altres entrades en aquest blog.
Si teniu qualsevol dubte o necessiteu més informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email