Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Assemblea Informativa Pressuposts 2014

<![CDATA[Benvolgudes i benvolguts,
 
actualment està en tramitació el projecte de Pressuposts de l'Ajuntament de Palma per al 2014. I des de MÉS per Palma no podem quedar-nos de braços plegats davant uns comptes municipals que continuen amb les retallades socials, amb la injecció de més diners als bancs i que prioritzen les grans empreses multinacionals. Són els pressuposts que continuen ignorant que cada dia hi ha més ciutadans a Palma que viuen en situació de pobresa. Per tot això, us convocam a

 
 
Assemblea Informativa

Pressuposts Palma 2014
 
 
Dimecres, 20 novembre

a les 19.00 hores
Centre Cultural Flassaders
(c/Ferreria, 10)
 
 


Es tracta d’una reunió oberta a tota la ciutadania, a les entitats i organitzacions socials, per tal que puguem analitzar conjuntament en què es gastaran els nostres doblers l’any vinent. I al mateix temps explicar que hi ha alternatives a la greu situació d’emergència social i econòmica amb propostes que resituïn les persones en el centre de les decisions. Per això, us presentarem també les esmenes que MÉS per Palma defensarà a l’Ajuntament de Palma per pal·liar les deficiències d’aquests comptes.
 
Vine i digues-hi la teva!

Perquè t’importa en què es gasten (i en què no) els teus imposts!
 
Trobareu més informació al Facebook
 
 ]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email