Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ple 28N: Contra l'ampliació del Club Marítim del Molinar del Llevant

<![CDATA[Els regidors de MÉS per Palma presenten com cada mes una sèrie de proposicions relatives als principals temes d'actualitat i les propostes que la coalició defensa dins i fora de les institucions. En aquest cas, al ple de novembre, previst per al proper dijous dia 28, Antoni Verger presenta una proposició relativa a:
Contra l’ampliació del Club Marítim del Molinar del Llevant: ens oposem a l’ampliació del Club Marítim. Suposa un atac al mediambient, a l’entorn urbà i paisatgístic i respon tan sols als interessos econòmics dels negocis dels amarraments.
Si teniu interès en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, tan sols heu d’entregar una sol·licitud al Registre municipal. Si teniu dubtes, posau-vos en contacte amb nosaltres i vos informarem (mes@palma.cat).
 ]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email