Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ple 28: Qui compleix amb la transparència?

<![CDATA[Els regidors de MÉS per Palma presenten com cada mes una sèrie de proposicions relatives als principals temes d’actualitat i les propostes que la coalició defensa dins i fora de les institucions.
En aquest cas, al ple de novembre, previst per al proper dijous dia 28, Antoni Verger presenta una proposició relativa a:
Incompliment Codi Bon Govern: al febrer de 2013 l’equip de govern es va comprometre a publicar els registres d’activitats i de béns dels i les regidores i alts càrrecs de l’Ajuntament (inclosos gerents d’empreses públiques), les retribucions dels alts càrrecs a organismes autònoms i empreses públiques, la llista i quantia dels contractistes principals de l’Ajuntament. El govern d’Isern no ho ha complert! Això no és transparent!! Aquí podeu veure les declaracions de la regidora i regidors de MÉS per Palma.
Si teniu interès en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, tan sols heu d’entregar una sol·licitud al Registre municipal. Si teniu dubtes, posau-vos en contacte amb nosaltres i vos informarem (mes@palma.cat).]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email