Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ple 28N: Autoconsum i sobirania energètica

<![CDATA[Els regidors de MÉS per Palma presenten com cada mes una sèrie de proposicions relatives als principals temes d’actualitat i les propostes que la coalició defensa dins i fora de les institucions.
En aquest cas, al ple de novembre, previst per al proper dijous dia 28, Neus Truyol presenta una proposició relativa a:
Autoconsum i sobirania energètica: s’han d’incentivar les energies renovables i l’autoconsum energètic. Ens oposem a que es faci pagar a la ciutadania per tenir plaques fotovoltaiques i per això demanem que el Govern tiri enrere els seus plans.
Si teniu interès en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, tan sols heu d’entregar una sol·licitud al Registre municipal. Si teniu dubtes, posau-vos en contacte amb nosaltres i vos informarem (mes@palma.cat).]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email