Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ple 28N: Consum responsable

<![CDATA[Els regidors de MÉS per Palma presenten com cada mes una sèrie de proposicions relatives als principals temes d’actualitat i les propostes que la coalició defensa dins i fora de les institucions.
En aquest cas, al ple de novembre, previst per al proper dijous dia 28, Neus Truyol presenta una proposició relativa a:
Consum responsable per un canvi de model econòmic: ens apropem a les festes nadalenques i per això demanem que l’Ajuntament afavoreixi el consum de productes locals, artesans, ecològics i de comerç just, així com el petit comerç i el teixit de l’economia alternativa, solidària i social.
Si teniu interès en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, tan sols heu d’entregar una sol·licitud al Registre municipal. Si teniu dubtes, posau-vos en contacte amb nosaltres i vos informarem (mes@palma.cat).]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email