Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ple 28N: Participació Ciutadana en l'elaboració dels pressuposts

<![CDATA[Els regidors de MÉS per Palma presenten com cada mes una sèrie de proposicions relatives als principals temes d’actualitat i les propostes que la coalició defensa dins i fora de les institucions.
En aquest cas, al ple de novembre, previst per al proper dijous dia 28, Antoni Noguera presenta una proposició relativa a:
Pressupost Participatius: volem que la societat civil i la ciutadania sigui la que decideixi en què ens gastem els seus diners. Els pressupost participatius son una eina que garanteix de la transparència dels comptes públics i per això demanam que s’implanti aquest sistema per a l’any que ve.
Si teniu interès en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, tan sols heu d’entregar una sol·licitud al Registre municipal. Si teniu dubtes, posau-vos en contacte amb nosaltres i vos informarem (mes@palma.cat).]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email