Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ple 28N: Recuperar el servei de Vacances d'Estiu

<![CDATA[Els regidors de MÉS per Palma presenten com cada mes una sèrie de proposicions relatives als principals temes d’actualitat i les propostes que la coalició defensa dins i fora de les institucions.
En aquest cas, al ple de novembre, previst per al proper dijous dia 28, Antoni Noguera presenta una proposició relativa a:
Campaments estiu 2014: demanem que es recuperi el Servei de Vacances els mesos d’estiu del 2014. Fomenten els valors de la convivència i la socialització, al mateix temps que promouen la igualtat d’oportunitats i suposen una oportunitat única per estar en contacte amb el medi ambient.
Si teniu interès en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, tan sols heu d’entregar una sol·licitud al Registre municipal. Si teniu dubtes, posau-vos en contacte amb nosaltres i vos informarem (mes@palma.cat).]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email