Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ple 28N: Sense pressupost per a Cooperació Internacional

<![CDATA[Els regidors de MÉS per Palma presenten com cada mes una sèrie de proposicions relatives als principals temes d’actualitat i les propostes que la coalició defensa dins i fora de les institucions.
En aquest cas, al ple de novembre, previst per al proper dijous dia 28, Antoni Noguera presenta una proposició relativa a:
Palma Ciutat Solidaria: des de 2012 l’Ajuntament de Palma no destina ni un sol € a cooperació internacional i educació al desenvolupament. Demanem que es tornin a destinar fons per a ajudar a les comunitats per empobrides del món.
Si teniu interès en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, tan sols heu d’entregar una sol·licitud al Registre municipal. Si teniu dubtes, posau-vos en contacte amb nosaltres i vos informarem (mes@palma.cat).]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email