Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Visita guiada a Cort: 20 de Desembre a les 17h

<![CDATA[MÉS per Palma volem acostar l'Ajuntament a la ciutadania. Es un dret de tot ciutadà conèixer on es prenen les decisions que afecten la seva vida quotidiana. Per això, si vols conèixer el teu Ajuntament des de dins i conversar amb les regidores i regidors de MÉS, organitzam una visita guiada en la qual una de les guies oficials de Cort ens explicarà la història de l'Ajuntament, l'interior de l'edifici i els seus voltants. Posteriorment us podreu reunir amb les regidores de MÉS per Palma, amb qui podreu debatre temes d'interès polític o plantejar les vostres propostes.
La visita serà el proper divendres 20 de Desembre, de 17h a 18:30h (Pl. de Cort)
La visita és oberta a tothom, pots venir acompanyat pels teus amics i amigues. Les visites tenen un nombre màxim de 25 participants, per la qual cosa us heu d’inscriure prèviament al mail palma@mespermallorca.net (no oblideu facilitar-nos el vostre telèfon per, si escau, posar-nos en contacte amb vosaltres)
La inscripció és gratuita.
]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email