Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS per Palma iniciem la campanya contra l'Ordenança de Civisme

<![CDATA[Ahir a la tarda, MÉS per Palma iniciarem la campanya contra l'Ordenança cívica que el PP vol aprovar per fomentar el civisme a la ciutat. Però en realitat, és una ordenança represora i penalitzadora de la vida quotidiana, prohibeix allò que al PP li sembla inmoral i suposa un atac a la democràcia. Per això, l'hem d'aturar!!

Previsiblement, s’aprovarà inicialment l’Ordenança Cívica el dijous 19 de desembre i es comptarà amb 60 dies per a fer al·legacions abans que s’aprovi de forma definitiva. Enraca hi ha temps!
Durant els propers mesos, la campanya que iniciem inclourà una taula rodona sobre les seves conseqüències, reunions informatives sobre temes i col·lectius a qui afecta, difusió d’informació als barris de Palma i elaborarem també models d’al·legacions per a que cada persona o col·lectiu pugui presentar-ne. De moment, hem presentat una esmena a la totalitat per a que s’aturi la tramitació.
Si voleu informar-vos més detalladament sobre l’Ordenança, podeu visitar la web de MÉS per Mallorca, on anirem penjant tota la documentació relacionada (l’ordenança, fulletons informatius, articles relacionats, noticies en premsa, etc), en una secció específica, però ja us facilitem l’Ordenança.
]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email