Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Reunió amb UGT i CCOO per analitzar els perills de la reforma de l'Administració Local

<![CDATA[ 
Avui dematí els regidors de MÉS per Palma, juntament amb els regidors del PSIB-PSOE, s’han reunit amb els representants dels principals sindicats UGT i CCOO per analitzar els detalls de la reforma de la Llei de l’Administració Local que està tramitant el PP a nivell estatal.
Tots els presents han compartit la preocupació per una reforma de la llei que suposarà un recentralització de molts serveis públics que ara ofereixen les administracions més pròximes als ciutadans, com són els ajuntaments. Des de MÉS per Palma també hem manifestat la necessitat, ara més que mai en temps de crisi econòmica, de garantir uns serveis públics i de proximitat que siguin capaços de respondre de forma eficient i immediata davant les dificultats de les persones que en aquests moments estan patint conseqüències dramàtiques.
La coincidència ha estat màxima a l’hora seguir plantant cara a la reforma de l’Administració Local i defensant els interessos dels ciutadans que reclamen una administració realista, de proximitat i eficient.]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email