Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ple 19D: Creació Brigada Animalista

<![CDATA[Els regidors de MÉS per Palma presenten com cada mes una sèrie de proposicions relatives als principals temes d’actualitat i les propostes que la coalició defensa dins i fora de les institucions.
En aquest cas, al ple de desembre, previst per al proper dijous dia 19, Neus Truyol presenta una proposició relativa a:
Creació Brigada Animalista Proposam la creació d’una Brigada Animalista dins la Policia Local perquè sigui l’encarregada de gestionar els casos de maltractament a animals. Això de la mà de la federació BALDEA i altres entitats animalistes.
Si teniu interès en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, tan sols heu d’entregar una sol·licitud al Registre municipal. Si teniu dubtes, posau-vos en contacte amb nosaltres i vos informarem (mes@palma.cat).
 ]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email