Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ple 19D: Exigènca del català als secretaris i interventors de l'Ajuntament

<![CDATA[Els regidors de MÉS per Palma presenten com cada mes una sèrie de proposicions relatives als principals temes d’actualitat i les propostes que la coalició defensa dins i fora de les institucions.
En aquest cas, al ple de desembre, previst per al proper dijous dia 19, Antoni Verger presenta una proposició relativa a:
Exigència del català als secretaris i interventors de Cort Demanam que es recuperi el nivell d’exigència del coneixment del català als funcionaris del consistori, inclosos els funcionaris municipals d’habilitació nacional.
Si teniu interès en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, tan sols heu d’entregar una sol·licitud al Registre municipal. Si teniu dubtes, posau-vos en contacte amb nosaltres i vos informarem (mes@palma.cat).]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email