Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ple 19D: Protecció urbanística i patrimonial del Molinar

<![CDATA[Els regidors de MÉS per Palma presenten com cada mes una sèrie de proposicions relatives als principals temes d’actualitat i les propostes que la coalició defensa dins i fora de les institucions.
En aquest cas, al ple de desembre, previst per al proper dijous dia 19, Antoni Verger presenta una proposició relativa a:

Evitem que destrueixin Es Molinar Reclamam la protecció urbanística i patrimonial del barri del Molinar, davant l’amenaça d’un mega projecte d’ampliació del Club Marítim que podria desfigurar la zona.

Si teniu interès en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, tan sols heu d’entregar una sol·licitud al Registre municipal. Si teniu dubtes, posau-vos en contacte amb nosaltres i vos informarem (mes@palma.cat).
 

 ]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email