Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El Palau de Congressos és una ruïna: DESMUNTATGE!

<![CDATA[Avui matí els regidors de MÉS, juntament amb els joves de la coalició i voluntaris, s'han concentrat simbòlicament davant el Palau de Congressos, pala i cavec en mà i degudament preparats amb els pitralls d'obrer, per a "iniciar el desmuntatge" del Palau.
 

 
Quatre licitacions frustrades demostren que cap inversor privat te interès en comprar-lo. Ni els hotelers mallorquins ni Hilton ho volen, i l’equip de Govern del PP està encaparrotat en acabar la construcció, que costaria encara 37 milions d’euros sense tenir assegurat que després la infrastuctura sigui rentable.
El desmuntatge és l’alternativa més econòmica i sostenible, ja que a més es podrien vendre els materials i recuperar una petita part de la inversió. Permetria a més recuperar l’espai que ara ocupa el Palau per a les palmesanes i palmesans i suposaria un canvi important de la façana marítima.]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email