Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Èxit de la visita guiada a Cort

<![CDATA[

El divendres passat dia 20 de desembre, les regidores i regidors del grup MÉS a Palma varen organitzar una visita guiada a l’edifici de l’ajuntament.

Durant una hora un dels guies municipals va explicar a les més de 25 persones que es varen inscriure les principals característiques arquitectòniques, artístiques i històriques de l’edifici.

L’objetiu de la visita era que postreriorment a la visita guiada, les persones assitents poguessin conversar amb les regidores de MÉS i resoldre dubtes sobre l’actualitat política o el funcionament de l’Ajuntament.

Les persones assistents  es varen interessar sobretot per quines opcions existeixen per a que la ciutadania pugui participar en política i quins mecanismes de transparència existeixen, així com per al funcionament dels plens, l’ordre de paticipació en forma d’interevenció oral per part de les entitats municipals, etc.

Un dels objectius de MÉS és aprofundir en les eines de participació ciutadana i acostar les institucions a la ciutadania. Davant l’èxit d’aquesta primera visita guiada, ens els propers mesos n’organitzarem de nou per tal que es puguin inscriure més persones i acostar poc a poc les institucions públiques a la ciutdania

]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email