Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Com han quedat les proposicions del ple de desembre?

<![CDATA[

Aquí teniu els resultats de les votacions de les propostes de MÉS a  Cort pel plenari de desembre del 2013.

Gràcies a totes aquelles entitats i persones que vos implicau en allò públic i comunitari!

Si voleu més informació ens trobareu a mes@palma.cat o al 971225912.

Volem portes obertes al Palau de Marivent Reclamavem l’ús públic de Marivent durant els mesos que ningú en fa ús, però va ser REBUTJADA amb els vots en contra del PP.

Contractació pública ètica Proposarem que s’apliquin clàusules socials en els contractes públics per garantir el treball digne i es va APROVAR la següent transaccional.

Desenvolupament del Sistema Tarifari Integrat Varem demanar la integració tarifària dels diferents transports públics de Palma i Mallorca, ja que tan sols falta una petita inversió i voluntat política per finalitzar l’execució del procés d’integració. La proposta va quedar SOBRE LA TAULA pendent d’un futur o possible acord amb l’equip de govern.

Rebaixem l’IVA Cultural i Material Escolar Exigirem la reducció de l’IVA del 21% que s’aplica al material escolar i al sector de la cultura i que tant de mal està causant a les economies familiars, però no es va sotmetre a votació perquè el PP va presentar una altenativa per la qual insta a la Unió Europea a mantenir els ajuts que han evitat el rescat de l’Estat espanyol. L’oposició hi votarem EN CONTRA.

Aportació al Fons Mallorquí de Cooperació Exigirem que Cort faci una aportació econòmica al Fons Mallorquí de Cooperació per seguir projectant esperances a altres parts del món, però el PP va demostrar un cop més que no li interessen les persones pobres i va votar EN CONTRA

Deficiències en l’estat i manteniment escoles públiques Denunciarem l’estat d’abandonament i precarietat d’algunes escoles, segons un informe de FAPA Mallorca, i exigirem que Cort actuï immediatament. Aquesta proposta no va passar a votació perquè es va APROVAR per unanimitat la següent alternativa.

Evitem que destrueixin Es Molinar Reclamàvem la protecció urbanística i patrimonial del barri del Molinar, davant l’amenaça d’un mega projecte d’ampliació del Club Marítim que podria desfigurar la zona i s’APROVA la següent proposta transaccional

Creació Brigada Animalista De la mà de la federació BALDEA i altres entitats animalistes, defensarem la creació d’una Brigada Animalista dins la Policia Local perquè sigui l’encarregada de gestionar els casos de maltractament a animals i s’APROVA per unanimitat la següent transaccional.

Exigència del català als secretaris i interventors de Cort Varem demanar que es recuperi el nivell d’exigència del coneixment del català als funcionaris del consistori, inclosos els funcionaris municipals d’habilitació nacional i s’APROVA per unanimitat.

]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email