Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El proper dijous 23 organitzam la primera assemblea sobre l'Ordenança de Civisme per a artistes i músics

<![CDATA[MÉS per Palma organitzam Assemblees sobre l’Ordenança de Civisme que el PP vol aprovar.
Ets músic o artista de carrer? Et sembla just que es vulgui sancionar la mendicitat o jugar a la pilota? Sobre aquests i altre temes debatrem a les tres assemblees que organitzam els propers 23, 27 i 29 de gener al Centre Cultural Flassaders (C. Ferreria, 10, Palma).
Consideram que l’Ordenança de Civisme és un atac contra els drets i llibertats de les persones, que prohibeix, sanciona, i no planteja cap política pública concreta o recurs destinat al foment de la convivència i el civisme.
La desigualtat del sistema social actual no es soluciona amb repressió. La convivència i el civisme es fomenta amb més cohesió social, més projectes comunitaris i més mediació social.
MÉS per Palma volem parlar-ne amb les palmesanes i palmesans, saber què n’opinen, intercanviar inquietuds, preocupacions i, en definitiva, aconseguir entre totes i tots aturar-la.
El contingut de les assemblees per dies serà el següent:
– Dijous 23 de gener: sobre les repercussions per a artistes i músics de carrer
– Dilluns 27 de gener: sobre els efectes que podrà tenir per a les persones sense sostre, prostitutes i colectius en risc d’exclusió social.
– Dimecres 29 de gener: sobre l’Ordenança en general, perquè dins s’hi inclouen altres temes que poden afectar el nostre dia a dia, com jugar a la pilota al carrer, repartir fulletons al carrer, etc.]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email