Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ple 30G: Abocaments tòxics a Ses Fontanelles

<![CDATA[Els regidors de MÉS per Palma presenten com cada mes una sèrie de proposicions relatives als principals temes d’actualitat i les propostes que la coalició defensa dins i fora de les institucions.
En aquest cas, al ple previst per al dijous dia 30 de gener, Antoni Verger presenta una proposició relativa a:

Aturar les obres de Ses Fontanelles davant els abocaments il·legals a la zona humida. Demanam que s’aturin les obres després de la denúncia presentada pel GOB i la Plataforma Salvem Ses Fontanelles davant la Fiscalia en què acusen la promotora d’un delicte penal a causa d’uns abocaments de residus tòxics a la zona humida. Seguim intentant fer tot el possible per aturar aquest atemptat ecològic.

 
Si teniu interès en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, tan sols heu d’entregar una sol·licitud al Registre municipal. Si teniu dubtes, posau-vos en contacte amb nosaltres i vos informarem (mes@palma.cat).]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email