Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ple 30G: Acord de col·laboració amb FIARE

<![CDATA[Els regidors de MÉS per Palma presenten com cada mes una sèrie de proposicions relatives als principals temes d’actualitat i les propostes que la coalició defensa dins i fora de les institucions.
En aquest cas, al ple previst per al dijous dia 30 de gener, Neus Truyol presenta una proposició relativa a:

Acord de col·laboració amb FIARE. Proposam que l’Ajuntament de Palma signi un conveni de col·laboració amb l’Associació FIARE Illes Balears, això per participar de l’objectiu de gestionar i promoure entre la ciutadania la creació d’una cooperativa de crèdit d’àmbit estatal que funcioni d’acord amb els criteris de la Banca ètica i les característiques del projecte FIARE.

Si teniu interès en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, tan sols heu d’entregar una sol·licitud al Registre municipal. Si teniu dubtes, posau-vos en contacte amb nosaltres i vos informarem (mes@palma.cat).]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email