Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ple 30G: Es Molinar, port petit i port museu

<![CDATA[Els regidors de MÉS per Palma presenten com cada mes una sèrie de proposicions relatives als principals temes d’actualitat i les propostes que la coalició defensa dins i fora de les institucions.
En aquest cas, al ple previst per al dijous dia 30 de gener, Antoni Verger presenta una proposició relativa a:

Es Molinar, port petit i port museu. Després de la gran mobilització ciutadana que ha aconseguit rectificar el posicionament de l’equip de govern del PP de Cort en relació al megaprojecte d’ampliació del port del Molinar, ara demanam que es facin totes les gestions possibles perquè s’aturi el projecte i es doni suport a l’opció de convertir el port en un port museu.

 
Si teniu interès en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, tan sols heu d’entregar una sol·licitud al Registre municipal. Si teniu dubtes, posau-vos en contacte amb nosaltres i vos informarem (mes@palma.cat).]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email