Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ple 30G: Les nostres propostes

<![CDATA[Com cada mes un enviam les proposicions que el grup municipal MÉS per Palma ha presentat a l’Ajuntament de Palma perquè siguin debatudes en el proper plenari ordinari previst per al dijous 30 de gener de 2014.
Us recordam que podeu demanar torn d’intervenció en el ple presentant una petició al registre de l’Ajuntament la mateixa setmana del plenari.
Per al mes de gener, els regidors de MÉS per Palma proposen:
Acord de col·laboració amb FIARE. Proposam que l’Ajuntament de Palma signi un conveni de col·laboració amb l’Associació FIARE Illes Balears, això per participar de l’objectiu de gestionar i promoure entre la ciutadania la creació d’una cooperativa de crèdit d’àmbit estatal que funcioni d’acord amb els criteris de la Banca ètica i les característiques del projecte FIARE.
Contra la clandestinitat de l’avortament. Un cop més ens oposam fermament a la llei que promou el ministre Gallardón per retallar els drets de les dones sobre els seus cossos i la seva maternitat.
Recuperar el servei d’Educació d’SMS per als pares . És una aberració que la conselleria d’Educació retalli un servei tan útil per als pares com el del SMS perquè es tracta d’un sistema de comunicació directa entre les famílies, l’administració educativa i els centres, per mantenir informats els pares i mares sobre temes sensibles
relacionats amb el procés educatiu dels seus fills i amb el dia a dia als centres.
L’Estendard Símbol Local de Palma. Gràcies a una excepció que preveu la Llei de Símbols del PP, presentam una proposició que ha de permetre preservar la senyera quadribarrada, símbol de Palma, de l’Estendard, i del Mallorquinisme. A més, el portaveu del grup municipal ha afegit una esmena d’addició a aquesta proposta perquè sigui aprovada per unanimitat.

Tarifa JOVE per a l’EMT. Els dos grups a l’oposició declamen a Mobilitat una ajuda necessària per als joves d’aquesta ciutat a través d’una tarifa JOVE que els permeti tenir uns preus dels bitllets assequibles i coherents amb les seves economies, ja de per si precàries. De moment el PP ha dit que s’ho estudiara.
que s’aturin les obres després de la denúncia presentada pel GOB i la Plataforma Salvem Ses Fontanelles davant la Fiscalia en què acusen la promotora d’un delicte penal a causa d’uns abocaments de residus tòxics a la zona humida. Seguim intentant fer tot el possible per aturar aquest atemptat ecològic.
Multes per als bancs que tinguin pisos buits. Ja n’hi ha prou que els bancs segueixin en situació de privilegi, hagin estat rescatats amb els doblers de tots els ciutadans i que a més mantinguin pisos buits per seguir jugant a l’especulació immobiliària. L’Ajuntament de Palma ha de ser valent i reclamar el que es just. Mentre existeixin més de 16.000 pisos buits a Palma, molts d’ells en mans dels bancs, i milers de famílies necessitin un habitatge digne, hi ha solucions possibles. #SíQueEsPot multar als bancs per invertir en habitatge social. Fem-ho!
Es Molinar, port petit i port museu. Després de la gran mobilització ciutadana que ha aconseguit rectificar el posicionament de l’equip de govern del PP de Cort en relació al megaprojecte d’ampliació del port del Molinar, ara demanam que es facin totes les gestions possibles perquè s’aturi el projecte i es doni suport a l’opció de convertir el port en un port museu.
Mantenim el Parc de convivència canina de Son Dameto. La mobilització ciutadana ha aconseguit que el parc de convivència canina de Son Dameto Alt es mantingui obert després que el PP amenacés en tancar-lo. Neus Truyol ha presentat aquesta proposta però si es confirma que l’equip de govern rectifica, segurament es retirarà.
Necessitam un Pla Director de Festes amb urgència. El PP va suprimir l’anterior i es va comprometre a presentar un nou Pla de Festes Populars. És urgent perquè s’estan carregant tots els espais de participació en els quals ja no hi tenen cabuda les entitats socials i ciutadanes. Un any més, hem tingut un exemple molt clar amb les festes de Sant Sebastià i l’intent de suprimir la festa de Sant Kanut.
Targeta sanitària per a tothom. Reclamam al PP que rectifiqui i retorni l’accés a totes aquelles persones que visquin aquí o que per qüestions personals o professionals han sortit temporalment de l’estat. Volem una sanitat pública per a tothom! Basta de carregar-se serveis públics bàsics!
Aturar les obres de Ses Fontanelles davant els abocaments il·legals a la zona humida. Demanam que s’aturin les obres després de la denúncia presentada pel GOB i la Plataforma Salvem Ses Fontanelles davant la Fiscalia en què acusen la promotora d’un delicte penal a causa d’uns abocaments de residus tòxics a la zona humida. Seguim intentant fer tot el possible per aturar aquest atemptat ecològic.

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Tabla normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Times New Roman”;
mso-ansi-language:#0400;
mso-fareast-language:#0400;
mso-bidi-language:#0400;}
Solidaritat i recolzament amb treballadors/es de Coca-Cola. Una empresa amb més de 800 milions de benefici que vol fer un ERO i tancar la planta de Palma. Un exemple més de com funciona el capitalisme, el sistema i econòmic l’estafa de la crisi que patim. Responsables: grans empreses privades i governs que fan lleis a mida, com les Reformes Laborals. demanam que Ajuntament es posicioni contra ERO i REformes laborals i treballi activament per una economia per les persones.
 

]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email