Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ple 30G: L'Estendard, símbol d'interès local

<![CDATA[Els regidors de MÉS per Palma presenten com cada mes una sèrie de proposicions relatives als principals temes d’actualitat i les propostes que la coalició defensa dins i fora de les institucions.
En aquest cas, al ple previst per al dijous dia 30 de gener, Antoni Verger presenta una proposició relativa a:

L’Estendard Símbol Local de Palma. Gràcies a una excepció que preveu la Llei de Símbols del PP, presentam una proposició que ha de permetre preservar la senyera quadribarrada, símbol de Palma, de l’Estendard, i del Mallorquinisme. A més, el portaveu del grup municipal ha afegit una esmena d’addició a aquesta proposta perquè sigui aprovada per unanimitat.

Si teniu interès en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, tan sols heu d’entregar una sol·licitud al Registre municipal. Si teniu dubtes, posau-vos en contacte amb nosaltres i vos informarem (mes@palma.cat).]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email