Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ple 30G: Multes per als bancs amb pisos buits

<![CDATA[Els regidors de MÉS per Palma presenten com cada mes una sèrie de proposicions relatives als principals temes d’actualitat i les propostes que la coalició defensa dins i fora de les institucions.
En aquest cas, al ple previst per al dijous dia 30 de gener, Antoni Noguera presenta una proposició relativa a:

Multes per als bancs que tinguin pisos buits. Ja n’hi ha prou que els bancs segueixin en situació de privilegi, hagin estat rescatats amb els doblers de tots els ciutadans i que a més mantinguin pisos buits per seguir jugant a l’especulació immobiliària. L’Ajuntament de Palma ha de ser valent i reclamar el que es just. Mentre existeixin més de 16.000 pisos buits a Palma, molts d’ells en mans dels bancs, i milers de famílies necessitin un habitatge digne, hi ha solucions possibles. #SíQueEsPot multar als bancs per invertir en habitatge social. Fem-ho!

Si teniu interès en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, tan sols heu d’entregar una sol·licitud al Registre municipal. Si teniu dubtes, posau-vos en contacte amb nosaltres i vos informarem (mes@palma.cat).]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email