Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ple 30G: Necessitam un nou Pla Director de Festes

<![CDATA[Els regidors de MÉS per Palma presenten com cada mes una sèrie de proposicions relatives als principals temes d’actualitat i les propostes que la coalició defensa dins i fora de les institucions.
En aquest cas, al ple previst per al dijous dia 30 de gener, Antoni Noguera presenta una proposició relativa a:

Necessitam un Pla Director de Festes amb urgència. El PP va suprimir l’anterior i es va comprometre a presentar un nou Pla de Festes Populars. És urgent perquè s’estan carregant tots els espais de participació en els quals ja no hi tenen cabuda les entitats socials i ciutadanes. Un any més, hem tingut un exemple molt clar amb les festes de Sant Sebastià i l’intent de suprimir la festa de Sant Kanut.

 
Si teniu interès en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, tan sols heu d’entregar una sol·licitud al Registre municipal. Si teniu dubtes, posau-vos en contacte amb nosaltres i vos informarem (mes@palma.cat).]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email