Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ple 30G: Recuperar el servei d'Educació d'SMS per als pares

<![CDATA[Els regidors de MÉS per Palma presenten com cada mes una sèrie de proposicions relatives als principals temes d’actualitat i les propostes que la coalició defensa dins i fora de les institucions.
En aquest cas, al ple previst per al dijous dia 30 de gener, Antoni Noguera presenta una proposició relativa a:

Recuperar el servei d’Educació d’SMS per als pares . És una aberració que la conselleria d’Educació retalli un servei tan útil per als pares com el del SMS perquè es tracta d’un sistema de comunicació directa entre les famílies, l’administració educativa i els centres, per mantenir informats els pares i mares sobre temes sensibles
relacionats amb el procés educatiu dels seus fills i amb el dia a dia als centres.

Si teniu interès en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, tan sols heu d’entregar una sol·licitud al Registre municipal. Si teniu dubtes, posau-vos en contacte amb nosaltres i vos informarem (mes@palma.cat).]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email