Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ple 30G: Targeta sanitària per a tothom

<![CDATA[Els regidors de MÉS per Palma presenten com cada mes una sèrie de proposicions relatives als principals temes d’actualitat i les propostes que la coalició defensa dins i fora de les institucions.
En aquest cas, al ple previst per al dijous dia 30 de gener, Neus Truyol presenta una proposició relativa a:

Targeta sanitària per a tothom. Reclamam al PP que rectifiqui i retorni l’accés a totes aquelles persones que visquin aquí o que per qüestions personals o professionals han sortit temporalment de l’estat. Volem una sanitat pública per a tothom! Basta de carregar-se serveis públics bàsics!

 
Si teniu interès en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, tan sols heu d’entregar una sol·licitud al Registre municipal. Si teniu dubtes, posau-vos en contacte amb nosaltres i vos informarem (mes@palma.cat).]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email