Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ple 30G: Tarifa JOVE per a l'EMT

<![CDATA[Els regidors de MÉS per Palma presenten com cada mes una sèrie de proposicions relatives als principals temes d’actualitat i les propostes que la coalició defensa dins i fora de les institucions.
En aquest cas, al ple previst per al dijous dia 30 de gener, Antoni Verger presenta una proposició relativa a:

Tarifa JOVE per a l’EMT. Els dos grups a l’oposició declamen a Mobilitat una ajuda necessària per als joves d’aquesta ciutat a través d’una tarifa JOVE que els permeti tenir uns preus dels bitllets assequibles i coherents amb les seves economies, ja de per si precàries. De moment el PP ha dit que s’ho estudiara.
que s’aturin les obres després de la denúncia presentada pel GOB i la Plataforma Salvem Ses Fontanelles davant la Fiscalia en què acusen la promotora d’un delicte penal a causa d’uns abocaments de residus tòxics a la zona humida. Seguim intentant fer tot el possible per aturar aquest atemptat ecològic.

Si teniu interès en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, tan sols heu d’entregar una sol·licitud al Registre municipal. Si teniu dubtes, posau-vos en contacte amb nosaltres i vos informarem (mes@palma.cat).]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email