Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Palma, barri a barri! "Pere Garau"

<![CDATA[
Aquest dissabte, els regidors de MÉS per Palma iniciaren una campanya d’informació i proximitat amb els ciutadans a través de sortides al carrer: Palma, barri a barri! Es tracta de recórrer tots els barris de Palma, pam a pam, per estar a prop de la gent, a prop vostre, per conèixer les vostres propostes i preocupacions i per fer arribar les nostres iniciatives a tots els ciutadans que reclamen solucions al seus problemes reals. Està previst que cada mes hi hagi tres sortides: dos dijous i un dissabte al mes.

 

La primera sortida es va dur a terme aquest dissabte 25 al barri de Pere Garau d’ 11 a 13 hores. Els regidors de MÉS per Palma van fer una passejada per repartir informació sobre les propostes de la coalició però sobretot per escoltar les inquietuds dels palmesans i palmesanes, per saber quines mancances hi ha al barri.


I ja estam organitzant les properes visites, així que vos anirem informant i us animam a aquells qui ens vulgueu ajudar a organitzar la visita al vostre barri sol us heu de posar en contacte amb nosaltres a través del correu palma@mespermallorca.cat

]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email