Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ple 30G: Solidaritat i recolzament amb treballadors/es de Coca-Cola

<![CDATA[Els regidors de MÉS per Palma presenten com cada mes una sèrie de proposicions relatives als principals temes d’actualitat i les propostes que la coalició defensa dins i fora de les institucions.
En aquest cas, al ple previst per al dijous dia 30 de gener, Neus Truyol presenta una proposició relativa a:
Solidaritat i recolzament amb treballadors/es de Coca-Cola. Una empresa amb més de 800 milions de benefici que vol fer un ERO i tancar la planta de Palma. Un exemple més de com funciona el capitalisme, el sistema i econòmic l’estafa de la crisi que patim. Responsables: grans empreses privades i governs que fan lleis a mida, com les Reformes Laborals. Demanam que Ajuntament es posicioni contra ERO i Reformes laborals i treballi activament per una economia per les persones.
Si teniu interès en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, tan sols heu d’entregar una sol·licitud al Registre municipal. Si teniu dubtes, posau-vos en contacte amb nosaltres i vos informarem (mes@palma.cat).]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email