Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS recursos contra la pobresa i l'exclusió i menys repressió

<![CDATA[El PP de Palma no destina suficients recursos a lluitar contra la pobresa i l'exclusió social i intenta contrarestar-ho amb l'Ordenança de Civisme, culpant a la ciutadanía dels problemes socials i criminalitzant als colectius més desfavorits.
Ahir MÉS per Palma es va reunir amb ciutadanes i entitats per parlar de com afectarà l'aplicació de l'ordenança de civisme que el PP vol aprovar a determinats colectius, què es pot fer per a afrontar els problemes socials de col·lectius en risc d'exclusió social i quines accions es poden dur a terme per a donar a conèixer a la ciutadania de Palma les repercussions que pot arribar a tenir l'Ordenança.

Prohibir la mendicitat i sancionar l’oferiment de serveis sexuals al carrer no es pot regular mitjançant una ordenança municipal, i menys sota el nom de “civisme”. Segons les persones que ahir varen assitir a l’assemblea, cal destinar més recursos a lluitar contra la pobresa que pateixen moltes persones que viuen a Palma i apostar per polítiques públiques que fomentin, per exemple,  programes d’assistència social o de promoció de l’ocupació com a alternatives a l’ordenança per a lluitar contra els problemes als quals s’enfronta Palma dia a dia.
A la reunió, varen sortir vàries propostes com ara posar en marxa una campanya de recollida de signatures on-line, via alguna de les plataformes que existeixen a la xarxa que s’han popularitzat en els darrers anys. També es va valorar la necessitat que la societat civil s’organitzi de forma unitaria per a mobilitzar-se contra aquesta ordenança de civisme, amb l’obectiu de donar-la a conèixer entre les nostres conciutadanes, alhora que es faciliti a tothom una còpia d’un model d’al·legació demanant que s’aturi la tramitació.
 ]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email