Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Seguim amb la mobilització per aturar l'Ordenança In-Cívica

<![CDATA[Aquest dimecres 29 de gener, la regidora Neus Truyol va dirigir la tercera i última Assemblea Informativa sobre l'Ordenança In-Cívica que tramita l'Ajuntament de Palma. Els assistents van poder resoldre els dubtes concrets en relació als perills que suposarà l'aprovació d'una normativa repressiva, ideològicament retrògrada i antidemocràtica.

La majoria dels assistents van manifestar la seva preocupació perquè les al·legacions que es presentin quedin rebutjades o no siguin valorades en profunditat. En aquest sentit, Neus Truyol va recordar la necessitat de difondre al màxim el text de la proposta d’al·legació (word) que fa MÉS per Palma perquè tothom qui vulgui la signi o la prengui com a base per presentar una al·legació pròpia.
La reunió va servir també per concretar les accions de mobilització ciutadana i d’entitats interessades abans d’acabar el termini per presentar al·legacions a l’ordenança, és a dir, abans del 7 de març. Neus Truyol va reiterar el compromís de la coalició per donar suport a totes les accions que es plantegin i a seguir plantant batalla perquè aquesta normativa no pugui ser aprovada ni aplicada aquest estiu, tal i com pretén l’equip de govern de Cort.
Per tant, una de les conclusions d’aquesta reunió és la necessitat d’organitzar, planificar i dur a terme quantes més accions de carrers siguin possibles per fer tota la pressió social necessària amb l’objectiu d’aturar aquesta ordenança in-cívica. De moment, s’estan planificant diverses accions de carrer, taules informatives, concentracions, etcètera, però seguim animant a la participació i mobilització per evitar que s’aprovi!
Tothom qui estigui interessat en participar més activament, tan sols s’ha de posar en contacte amb nosaltres per concretar de quina manera pot col·laborar. Al correu palma@mesperamallorca.cat o trucant al 971.22.59.12
A la web de la campanya “Ordenança In-Cívica #40anysenrere” trobareu més informació.
 
 ]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email