Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Model d'Al·legació per demanar retirada Ordenança de Civisme

<![CDATA[MÉS per Palma hem posat en marxa una campanya contra l'Ordenança de Civisme que vol aprovar el PP a Palma.
Hem elaborat un model d'al·legació demanant la retirada de l'ordenança per tal d'aturar aquest cúmul de despropòsits que suposa… Podeu descarregar el document en català i en castellà. Hi ha temps per a presentar-les fins dia 7 de març. Encara i som a temps!
Si voleu més informació sobre l’ordenança, hem creat una campanya a la Web de MÉS per Mallorca on podeu trobar el text de l’ordenança, articles relacionats, videos, etc.
També s’ha creat un grup de Facebook on es van fent aportacions, s’hi penjen notícies,  fotografies d’actes “in-cívics”, etc. així com una campanya online de recollida de signatures via change.org que podeu signar aquí: contra la ordenanza de Palma]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email