Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Antoni Verger: "Atruem les obres ses Fontanelles: hi ha perill greu d'abocaments tòxics"

<![CDATA[El portaveu de MÉS per Palma exigeix la paralització de les obres de Ses Fontanelles durant el ple de l'Ajuntament de Palma celebrat el dijous 30 de gener. I ho fa després de la denúncia presentada per la Plataforma Salvem Ses Fontanelles en la qual es posa en evidència que s'estan produint abocaments de residus tòxics a la darrera zona humida de Ciutat i per tant posant en perill la conservació del medi natural.
Veieu la nota de premsa corresponent a:  http://www.mespermallorca.cat/palma/article/les-obres-de-ses-fontanelles-s-han]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email