Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Palma, barri a barri! Es Pont des Tren

<![CDATA[

Els regidors de MÉS per Palma continuen amb la campanya d’informació i proximitat amb els ciutadans amb sortides al carrer. En aquesta ocasió, Antoni Verger, Neus Truyol i Antoni Noguera han estat acompanyats per un grup de militants i simpatitzants per la zona des Pont des Tren. Els regidors han aprofitat la passejada per repartir informació sobre les propostes de participació de la coalició municipal i els  motius pels quals demanam la retirada de l’Ordenança de Civisme que està tramitant Cort. Els regidors han explicat als ciutadans que la normativa és una retorn 40 anys enrere, a una època marcada per la repressió i la censura. Concretament, la norma preveu sancions de fins a 400 euros per a concentracions de més de dues persones que pertorbin l’ordre públic, o multa amb 200 euros per repartir fulletons informatius. Una ordenança moralista que no preveu, en canvi, cap acció que fomenti la convivència.

Però, a més, els regidors surten al carrer per conèixer de prop les propostes, queixes i preguntes dels palmesans i palmesanes que s’han volgut aturar a parlar amb ells. Ho fan per explicar en primera persona que MÉS per Palma creu en la necessitat d’una regeneració política basada en una democràcia participativa, en la qual la ciutadania pugui ser partícip de les decisions que es prenen i que li afecten directament. Per això, presentam propostes que facilitin la creació d’aquest espais de participació directa en la vida pública i política a través dels Pressuposts Participatius, la Iniciativa Popular Municipal, les consultes populars, una implantació real de l’Agenda 21, entre d’altres.
Aquesta sortida s’emmarca en la campanya d’informació i proximitat “Palma, barri a barri” que està duent a terme MÉS per Palma amb l’objectiu de recórrer tots els barris de Palma, pam a pam, per estar a prop de la gent, a prop vostre, per conèixer les vostres propostes i preocupacions i per fer arribar les nostres iniciatives a tots els ciutadans que reclamen solucions al seus problemes reals. La campanya preveu que cada mes hi hagi tres sortides: dos dijous i un dissabte al mes.

I ja estam organitzant les properes visites, així que vos anirem informant i us animam a aquells qui ens vulgueu ajudar a organitzar la visita al vostre barri sol us heu de posar en contacte amb nosaltres a través del correu palma@mespermallorca.cat]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email