Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Palma, barri a barri! Plaça Madrid

<![CDATA[

Els regidors de MÉS per Palma Antoni Verger i Antoni Noguera  varen fer una passejada a Plaça Madrid amb voluntàries i voluntaris de la zona, seguint amb la campanya Palma, barri a barri! mitjançant la qual es vol conèixer les inquietuds i problemes de les veïnes i veïns de Palma, així com explicar la feina d’oposició que es fa des de l’Ajuntament.

DSC_0788

Varen tornar a centrar la temàtica de la informació que es dóna als veïnats al voltant de l’ordenança de civisme. El termini per a presentar al·legacions acaba el proper 7 de març, i la voluntat de MÉS és aturar-ne la tramitació, ja que es tracta d’una ordenança que restringeix les llibertats de les palmesanes i palmesans, que no aposta per una política que destini recursos a fomentar la convivència i multa determinades conductes (com la mendicitat, jugar a la pilota al carrer, la reunió de més de dues persones, etc.). Per això, també es va exposar la Ruleta del Civisme, a la qual de manera simbòlica, les persones poden jugar-hi i sempre els tocarà: multa!

Imatge Genèrica Palma, barri a barri!

Ja estam organitzant les properes visites, així que vos anirem informant i us animam a aquells qui ens vulgueu ajudar a organitzar la visita al vostre barri sol us heu de posar en contacte amb nosaltres a través del correu palma@mespermallorca.cat]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email