Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Assemblees programàtiques Palma 2020

<![CDATA[MÉS per Palma hem nascut per ser una força política oberta a la ciutadania, on tothom participi en la construcció d'aquest projecte transformador, el referent sobiranista i ecosocialista  a Ciutat i format per gent amb ganes de fer feina i de construir una ciutat més justa, sobirana, equitativa i solidaria
La primera passa d'aquest projecte seran les eleccions municipals del 2015.
S'han constituit quatre grups de feina temàtics que tindran la responsabilitat d'elaborar el programa electoral de forma conjunta amb entitats socials i persones expertes per a que el programa electoral sigui realista, engrescador, participat i transformador.
Aquests grups es reuneixen aquesta setmana, per la qual cosa convidam a tothom a participar i aportar idees sobre determinats àmbits temàtics, però també sobre cóm organitzar-nos per a que l’elaboració del programa sigui innovador i engrescador, buscant noves formes de participació.
Palma Inclusiva: aquest grup treballarà temes com serveis socials, educació, igualtat, interculturalitat, joventut i es va reunir ahir dimarts 18 de febrer i la propera reunió serà diamarts dia 11 de març a les 19:00h al local de MÉS del Carrer Antilón, 9, baixos, de Palma
Palma Activa: aquest grup treballarà temes com ocupació, economia, cultura, comerç o turisme. S’avisarà a les persones inscrites al grup, de la data de la propera reunió.

Palma Habitable: el grup treballarà temes com mobilitat, urbanisme, habitatge, mediambient o seguretat ciutadana i es reunirà dimecres 19 de febrer a les 17:30h al local de MÉS del Carrer Antillón, 9, baixos de Palma.
Palma Participativa: aquest grup teballarà temes com la transparència o la participació ciutadana en política i en el dia a dia de la ciutat. Es reunirà dijous 20 a les 19h al local de MÉS del Carrer General Riera, 3, 1er pis de Palma.

Si coneixeu persones que puguin tenir interès en una temàtica determinada, no dubteu a convidar-les a les reunions.
Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al telèfon 971.22.59.12 o a través del mail palma@mespermallorca.cat]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email