Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Visita guiada a Cort – Divendres 28 de Febrer a les 17h

<![CDATA[

MÉS per Palma et vol obrir les portes de l’Ajuntament a tu i a tota la ciutadania. És un dret de tot ciutadà conèixer on es prenen les decisions que afecten la seva vida quotidiana. Per això, si vols conèixer el teu Ajuntament des de dins i conversar amb les regidores i regidors de MÉS, organitzam la visita guiada amb un dels guies oficials de Cort que ens explicarà la història de l’Ajuntament, l’interior de l’edifici i els seus voltants. Posteriorment et podràs reunir amb els regidors de MÉS per Palma, amb qui podràs debatre temes d’interès polític o plantejar les vostres propostes.

Visites Cort

La visita serà el divendres 28 de febrer

de 17 a 18:30 hores

Punt de trobada és a la plaça de Cort

Es tracta d’una visita oberta a tothom, per tant pots venir acompanyat pels teus amics i amigues. Les visites tenen un nombre màxim de 25 participants, per la qual cosa t’agrairem que t’inscriguis prèviament al mail palma@mespermallorca.net (no oblideu facilitar-nos el vostre telèfon per, si escau, posar-nos en contacte amb vosaltres)

La inscripció és gratuïta.]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email