Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Cercavila contra l'Ordenança de Civisme

<![CDATA[Un grup d'artistes i músics de carrer, davant la preocupació que tenen davant la possibilitat d'haver d'abandonar la seva activitat, si finalmewnt s'aprova l'ordenança, han organitzat una cercavila pels carrer de Palma per a mostrar el seu rebuig.
cartell 22 febrer
Si voleu més informació sobre l’ordenança, s’ha creat una campanya a la web de MÉS per Mallorca que recull noticies aparegudes als diraris, articles d’opinió, videos, etc. També s’ha creat un grup obert de Facebook on s’hi va afagint informació relacionada, opinions i comentaris sobre l’ordenança
Us animem a participar  en aquest activitat i a mostra el vostre rebuig davant el despropòsit que suposa aquesta ordenança.
 ]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email