Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ple 27F: boicot a Coca-cola

<![CDATA[Els regidors de MÉS per Palma presenten com cada mes una sèrie de proposicions relatives als principals temes d’actualitat i les propostes que la coalició defensa dins i fora de les institucions.
En aquest cas, al ple previst per al dijous dia 27 de febrer, Neus Truyol presenta una proposició relativa a:
Fer boicot a la marca Coca-Cola davant l’ERO que afecta a tota la planta d’embotellament de Palma. És inadmissible que una gran empresa amb beneficis s’aprofiti de la nova Reforma Laboral de Rajoy per acomiadar 200 persones de la planta embotelladora de Palma i per això, demanem que les màquines exprenedores d’edificis municipals no venguin els seus productes i que l’Ajuntament no organitzi actes esportius o culturals que comptin amb el patrocini d’aquesta empresa.
Si teniu interès en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, tan sols heu d’entregar una sol·licitud al Registre municipal. Si teniu dubtes, posau-vos en contacte amb nosaltres i vos informarem (mes@palma.cat).]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email