Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ple 27F: continuar tramitaci BIC Centre Històric

<![CDATA[Els regidors de MÉS per Palma presenten com cada mes una sèrie de proposicions relatives als principals temes d’actualitat i les propostes que la coalició defensa dins i fora de les institucions.
En aquest cas, al ple previst per al dijous dia 27 de febrer, Antoni Verger presenta una proposició relativa a:
Continuar la tramitació de BIC del Centre Històric de Palma per protegir-lo i poder optar a ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Si es vol tenir opcions reals a optar a que Palma sigui Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, cal que es protegeixi especialment el casc antic de l’especulació immobiliaria i que s’aposti per la rehabilitació i el manteniment d’edificis històrics.
Si teniu interès en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, tan sols heu d’entregar una sol·licitud al Registre municipal. Si teniu dubtes, posau-vos en contacte amb nosaltres i vos informarem (mes@palma.cat).]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email