Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ple 27F: controlar la cartelleria invasiva i agressiva al centre històric

<![CDATA[Els regidors de MÉS per Palma presenten com cada mes una sèrie de proposicions relatives als principals temes d’actualitat i les propostes que la coalició defensa dins i fora de les institucions.
En aquest cas, al ple previst per al dijous dia 27 de febrer, Antoni Verger presenta una proposició:
Per controlar la cartelleria invasiva i agressiva del Centre Històric. Després de demanar-ho per dues vegades, i el PP comprometre’s, encara no s’ha avançat ni un mil·límetre. Cal preservar l’esència urbana de Ciutat i eliminar o limitar grans panells publicitaris al centre.
Si teniu interès en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, tan sols heu d’entregar una sol·licitud al Registre municipal. Si teniu dubtes, posau-vos en contacte amb nosaltres i vos informarem (mes@palma.cat).]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email