Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ple 27F: disposar de terrenys per a horts urbans

<![CDATA[Els regidors de MÉS per Palma presenten com cada mes una sèrie de proposicions relatives als principals temes d’actualitat i les propostes que la coalició defensa dins i fora de les institucions.
En aquest cas, al ple previst per al dijous dia 27 de febrer, Neus Truyol presenta una proposició relativa a:
La necessitat de disposar de terrenys perquè la ciutadania de Palma pugui cultivar la terra i tingui una oportunitat per tenir accés a productes de primera necessitat. Proposam de nou que l’Ajuntament habiliti espais urbans per a que la ciutadania pugui cultivar bens de primera necessitat. Ja fa 2 anys que presentarem una proposta similar que quedà aprovada, i l’equip de Govern no ha complert amb les seves obligacions.
Si teniu interès en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, tan sols heu d’entregar una sol·licitud al Registre municipal. Si teniu dubtes, posau-vos en contacte amb nosaltres i vos informarem (mes@palma.cat).]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email